nostalgická/knižní/
Anotace: ty hrdiny mám prostě rád.....
Podívám se do knížky
čtu si mezi řádky
co tam najdu netuším
než to znovu objevím
a potom celý rozesmatý
dám se znovu do čtení
těším se z té lapálie
Bořík byval kamarad
a zůstane napořád
Podívám se do knížky
za svitu svíčky
mezi řadky bloudím
jen si tvrdím
jsou dobrý ty návraty
a ty se ve sny mění
vím že nikdy neroztaje
nemusím se bát
ty hrdiny mám prostě rád...
Přečteno 300x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., labuť, Juraj Hrom, TAORA3, mamina, Indigo, zlomeny srdce, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)