Viděla jsem anděla
Anotace: Taková hloupost co mě napadla.
Viděla jsem anděla,
křídla potrhaná měl,
tichem jeho neslyšný pláč zněl,
okouzleně jsem na něj hleděla,
Vždyť andělé jsou bytosti vzácné.
Měl dokonale krásnou tvář
a nad hlavou černou svatozář,
v slzách se utápěly jeho oči jasné.
Já viděla jsem anděla,
očima zoufale se ptal,
co špatného udělal,
já tiše na něj hleděla.
Zřejmě se bohu znelíbil,
když temnotě se zaslíbil.
Víš, anděli, svět je krutý,
nesmíš z toho býti smutný.
On jen tam tiše stál
a já šla zase dál.
Přečteno 295x
Tipy 10
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Holis, Sleepwalker, NikitaNikaT., Raziel PsyDearth Characith, Jessi.L
Komentáře (3)
Komentujících (3)