Vymákli..
Vymákli stopu.. umne, potichu
nevšimol som si, že sú tu blízko
našli ma podľa zo sna povzdychu
tak som na posledný pokus riskol
utiecť po stýkrát, stoprvý vlastne
stratiť sa nateraz, alebo navždy
opustiť Terru a nechať tam básne
prečo ja nechápem, čo chápe každý
zo mňa vidieť už len srdce a prsty
dopíšu slová, kým nezmiznem celý
ha ha ha! zas som im vykĺzol z hrsti
škrabáka zo Zeme - čo by nechceli?
Přečteno 315x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Holis, jita.1965, Monsignore, labuť, Mbonita, spare, Simísek, Indigo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)