Anotace: Vím, že žádný takový není...
Takové prameny jsou zdrojem všeho podstatného, kvůli
čemu jsme na této Zemi. Všech abstraktních hodnot jako
je láska, moudrost nebo přátelství. Naším nejdůležitějším
úkolem je hledat a nalézat. Toto hledání, stejně jako
v pohádkách, je podmíněno duševním i fyzickým úsilím
a i stejně po splnění úkolů bývá odměněno ( i kdyby to
mělo být jen kratičkým či pomíjivým pocitem štěstí ).
Každý doušek z křišťálového pramene Poznání nás posouvá
dál na naší cestě životem. Naším úkolem je na sobě pracovat a přehodnocovat svoje postoje, i kdyby tvá
anotace byla pravdivá, svou básní jsi už vše změnila.
26.04.2009 22:05:00 | ota.pé