Jj, správně, jenom dopředu a vzad ni krok... čas se také nevrací...
24.04.2009 16:40:00 | NikitaNikaT.
Zpátky rozhodně ni krok! Ale na skálu se dá vyšplhat a do propasti slanit - nejjednodušší řešení nemusí být nejuspokojivější. Neandrtálec počítá s tím, že půjdeš podle něj jedinou možnou cestou - je třeba vyslat mozek na průzkum! :-))
21.04.2009 22:11:00 | poustevník Jirka
a pokračovalo by tu Uáááááá
a za skálou Tě neandertálec přivítal :)
fyi:
http://picasaweb.google.cz/sraz.literu.v.Praze/SrazLiteruVPrazeDuben2009#
21.04.2009 08:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Pěkná! Jen mě tak napadlo, aby to ve skutečnosti nekončilo o řádek dál: Uaaaaaáááááá...!
21.04.2009 00:18:00 | Zasr. romantik
přesně tak, rovnou za nosem a rovnou za svým cílem, nedívat se doprava doleva, pěkně jsi tu myšlenku ztvárnila ST!
20.04.2009 22:42:00 | Kubino 2