Mé první Já
Anotace: 16.února 2009, abstinenční příznaky
Jsem dobrodruhem bez pušky,
jsem trpaslíkem mezi obry.
Avšak trpaslíci mají mysl
daleko více otevřenou.
Toužím poznávat nové světy,
zkouším co se dá – bez masky.
Chci pít, kouřit, fetovat a také
cestovat přeživší divočinou.
Mám plno Plánů na celý život,
které se jistojistě liší od “plánů“.
Až budu starý, začnu brát heroin,
díky kterému dosáhnu
dokonalé a ideální smrti.
Na společnost vyplazuju jazyk,
obratem přidám i rozježené pozadí.
Nechci nic měnit, jen chci uniknout,
nemíním zemřít ještě před smrtí.
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: Barpob, ziriant, Kubino 2, TAORA3, enigman, WAYWARD, 6thSun, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)