Snílek
Anotace: - název mluví za vše
Vzpomínek mnoho, vzpomínek dosti.
Čas uhání od nesnáze k nevinosti.
Co bolelo dříve, nyní v úsměvu se ztrácí
a vše krásné, v paměť se nám vrací.
Teprve zpětně, zpětně ten člověk vidí.
Že druhý na nějž se zlil, nyň mu chybí.
Tehdy přestal jsem si nás vážit a ctít.
Neměli jsme jen snít, ale své sny žít.
Přečteno 467x
Tipy 7
Poslední tipující: Boudicca, Sllunce, Lachailla, obyčejná, WAYWARD, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)