Smrt
Anotace: no, jen to zkus;)
Zkus to!
Zkus mě zadávit, otrávit, omámit…
Myslíš si, že to svedeš?
Ubožáku!
Zkus to!
Zabít mě, ubít mě, ukojit mě…
Tohle nedovedeš,
ubožáku!
Zkus to!
-mě oběsit, znásilnit, uspokojit a uspokojit sebe
dřív, než ovládnu já tebe!
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Duhová, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)