Duše
Anotace: Zvu vás na projížďku hrůzostrašným světem.
Čekají vás močály,
zatopené bolestí
myšlenkovými výkaly
zradou a nenávistí.
Dále skály špičaté,
co zabíjejí sny,
lásky okaté
a příznivé dny.
Také projedeme lesem,
kde klíčí strach.
Poháněný děsem
pak lásku mění v prach.
Však na konci naší cesty
je místo, co vás zaskočí.
Kromě mučírny na sebetresty
ze i zelenavé úbočí.
Tam upřímnost a pravda.
Láska,také přátelství.
Naděje, chtíč a touha
i oddanost se tam skrývají.
To vše a mnohem víc
Jen v jedné zemi žije.
V zemi složité tak jako nic,
kvůli které srdce bije.
Ta země kouzelná
v každém živém tvoru je.
Ta země magická
v našich žilách koluje.
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: lady_esik, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)