A možná nebudem si lhát... Odhodlaná vždy znova a znova, upřímně sdělím co mi vadí, jen oni tohle nemají rádí a raději by lichotky slyšeli a pravdy ženou do extrémů...
23.10.2005 13:48:00 | Krtica
hodně moc krásný ! jedno z nejlepších co jsem měl zatím možnost číct,možná nejlepší ! 100%
22.10.2005 08:41:00 | sköld
Těch skleniček asi muselo být,když už jsi je nedokázala spočítat ;o),ale já burčáček taky rád.
Lžím,výmyslům a podezřívání se bohužel v životě nevyhneš.Vždy se najde někdo,kdo jim věří a vyvrátit je stojí mnoho sil,jestli je to vůbec možné.Pak je jedno z řešení nalít si skleničku dobrého burčáku a na zdravííííí.;o))Doufám,že tě nebolí hlava.;O)
22.10.2005 07:41:00 | Jackyl
já jsem sice spíš na pivo, než na víno, ale napsala jsi to moc krásně:}
21.10.2005 21:57:00 | Kubino 2
Holka všechno se dá zvládnout i když to tak nevypadá:) I bez tý skleničky.)
21.10.2005 21:24:00 | makretka