Alkoholik...
Asi jsem vážně blázen.
Jako bezedná studna,
když slunce zamklo
zlatý chrám,
s vlasy smáčenými
žalem živlů,
hledím na svět
skrz dno Klášterního tajemství.
Neboj Leo,
já tvou šifru rozluštím!
Jen co si otevřu další.
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Temnarka, jarmil, WAYWARD
Komentáře (0)