Anděl pro Hmotu

Anděl pro Hmotu

Anotace: ...

Mlč ty šmejde v mojí hlavě
no ty...vydržet to nejde
křičíš, chybíš mi, pláčeš
po klidu a štěstí bez oddychu skáčeš

Rveš mi tělo, rveš mi duši
to pak člověk těžko tuší
jak vypadat měl by svět
jak teď najít cestu zpět?

Zmis ty červe, co mě zžírá
nemůžu tě v hlavě mít
když však zmizíš, nepředstírám
že o tobě nebudu snít

Ty však jenom hloubíš cesty
které bolí...od nevěsty
kdybych zmizel, nepoznáš
co jsi měla, tak nač ten pláč?

Nechci cesty, nechci hlavu
nechci štěstí, nejsem v právu
nechci tebe, nechci samotu
Směr? Do nebe...anděl pro Hmotu
Autor Hmota, 20.04.2009
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí