Anotace: V chemiinapsaná .. A teď bohužel nechápu molekulární hmotnosti :// xD
mně to taky něco připomíná, je to dost dobrý! přímo to křičí, povedené verše!
20.04.2009 21:40:00 | Kubino 2
Dnes je možné všechno..už jsi jako já :-) A molekulární hmotnosti? Nikdy jsem si pořádně nezapamatoval ani samotný název, takže klídeeeek ;-)
20.04.2009 21:40:00 | Chancer