Anotace: Jen malá úvaha po inspiraci krásnou básní Anewue... ¨¨¨¨ (na http://liter.cz/Basne/230921-view.aspx)
Díky Vám všem přátelé za souhlasná slova. Potěšila, neboť ukazují, že hodnotové zvrácení nebude snad zatím příliš rozšířeným jevem.
22.04.2009 12:59:00 | Špáďa
rozvaž přátelství
jsi-li cvok,
vždyť to problém není
:
šlyš jen poselství:
první učinil jsi krok
do osamění
***
Jiří senior
22.04.2009 07:16:00 | j.c.
Jo jo, pratelstvi je jedna z nejuzasnejsich veci, ktera nas muze na tomhle svete potkat.
21.04.2009 09:58:00 | Dota Slunská