Anotace: Tohle je jen pro pány jako pochvala a poděkování,že jsou a pomáhají, protože manžel jezdí kamionem a tak co nepospíchá,spravujeme my s dětmi a nebo čekáme až se tatínek vrátí domů a pomůže :) Děkujeme vám pánové, vaše ženy, přítelkyně, slečny.. :
Tak tohle úplně dokonale znám... snad píšeš z mého života? Mno, my ženy jsme trpělivé, lecos se naučíme. Když muž není při ruce... ale jak píšeš, i oni mají někdy nervy jako strunky, ale co... vždyť ani oni to nemají snadné. Když jsem párkrát jela a skládala zboží... páni, také je to fuška pořádná. A úzké uličky, tak tak se tam to monstrum vleze, tak z teho mě někdy opravdu zebe... Málo spánku, jídlo většinou studené... není o co stát. Každy muž, co vrací se, hlavně z dálky, je rád doma, že je zpátky, nediv se, že se občas muži něco neche... co nespěchá a není důležité, to počká na příští týden, 14dnů, ale i měsíc...
24.04.2009 16:57:00 | NikitaNikaT.