Anotace: Kdopak z vás si pamatuje na pořady pro děti magion a vega, nezapoměli jste na své pohádky, i když ted vyděláváte třeba mega? A co kouzelník Čáryfuk, který se zatoulal ze středověku, pamatujete si na něj?
Jako by to bylo včera, ale ten čas letí... někdy tak neúprosně... jj, pamatuji si, docela dobře.
24.04.2009 16:58:00 | NikitaNikaT.
...a ještě byla česká knížka "Učedník kouzelníka Čáryfuka",tu mi koupil táta v dětské nemocnici když mi trhali krční mandle.Ježiš,to už je půl století...
21.04.2009 10:32:00 | Květka Š.