....
Anotace: Krátká úvaha o životě
Život je zahrada i poušť,
život je mír i válka zbraní,
kdosi teď právě mačká spoušť
a někdo pije lásku z dlaní.
Je krásný, krutý, bere síly..
vím jen, že není černobílý.
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)