Tvůrčí monolog
Anotace: vyslechnuto v malířově hlavě.
polozebří rýhování
mezi stébly trávy
ukotvený oči
do jednoho místa
nozdry plný jara
vůbec není stará
je tak sebejistá
vlasy havranní
kolem tváře
jemné stínování
svatozáře
s obří kapkou chilli
..................
vydržte tak madam,
ještě chvíli !
Přečteno 255x
Tipy 26
Poslední tipující: Holis, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., jedam, mamina, poustevník Jirka, enigman, Štěpina G, saddova, Petbab, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)