Anotace: Volné pokračování – Jako v sauně
Ještě jsem chtěl dodat něco k věci a ono v hlavě vymeteno. Celý den jen písek cement kolečko a míchačka. Vrátil sem se z pochůzky se psem a díval se jak vítr chvěje sotva vzrostlými listy obilí. Jako v aerodinamickém tunelu. Vzduch příjemný, kočka se okotila na půdě a kuna mi tam chroustá izolaci. A jedu do Prahy.
26.04.2009 18:54:00 | umělec2
mám pocit, že láska je On
drsný, tvrdý, zraňujúci
záleží asi na uhle pohľadu
23.04.2009 12:11:00 | zlomeny srdce
Člověče, když jsem byl v půlce čtení, říkal jsem si, je to dobrý,... trochu kostrbatý. Taková úvaha. Ale ten závět - láska je ONA zapnul světlo!
22.04.2009 16:19:00 | René Vulkán
... nádherná .. jak básnička, tak knížka Čarodějka z Portobella ... to byla má první od Coehla ... a mám ji zaškatulkovanou jako nejlepší od něj ...
22.04.2009 10:39:00 | vapiti