Tajuplná písmenka

Tajuplná písmenka

Anotace: ...co jsou to za písmenka, co je jejich smyslem k čemu vlastně jsou, nech sebe větou proniknout...

Sbírka: Tajuplno světa vnějšího ;)

A, B či C,
co jsou to za písmenka,
co je jejich smyslem
k čemu vlastně jsou,
nech sebe větou proniknout
do světa fantazie
do světa i v realitě
Čti ty písmenka co skrývají jen jedno
a zároveň všechno
co k tobě cítím,
všechno co pro mě znamenáš
všechno co nechci ztratit
všechno co chci stále vlastnit.
Autor MjUzIKberus, 21.04.2009
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí