Anotace: II. sv. válka - průšvih, na který se nesmí nikdy zapomenout! Jsou to verše, které jsme kdysi složili s dcerou, tehdy žákyní ZŠ Rapšach, pro jakousi školní akci. Byli jsme pyšní hlavně na ten závěr. Pozn.: Obec Rapšach byla po Mnichovu součástí Německa.
Silou celé své ušaté osobnosti jsem taky proti válkám! :o))
29.08.2009 12:14:00 | mírně kousavý králík
je dobre si pripominat, abychom stesti a mir nebrali za samozrejmost. protoze jsme lidi a dokazeme obdivuhodne krasy i straslive hruzy.
09.05.2009 07:32:00 | Dota Slunská
ST a připomínat stále! Mladí tomu dneska přestávají věřit, a to je velmi špatně! Napsali jste to pěkně...
21.04.2009 20:02:00 | nejsembásník
Terezce ST, tátovi pochvalný poklep na rameno, jen z toho tématu mě píchá u srdce ...
21.04.2009 19:55:00 | jita.1965
Smutku a lidskému neštěstí jsi dal trošku úsměvu na závěr a pro mě dobře. Války a násilí ve mě vyvolávají bolavé reakce, ač jsem válku neprožila a snad se nikdy ani nestane...
21.04.2009 15:30:00 | labuť