Hledat a (ne)najít
Anotace: To chce trpělivost :)
Odhodit kůži,
místo ní šaty obléknout,
ve vlasech sušit růži
a múzu zahlédnout
Vstoupit do chrámu,
kde všechno je svaté,
děkovat za ránu
a krev na zem kape
Políbit schody
a nenacházet slov,
hledat své vlohy,
do oka snažit si pohlédnout
Zeptat se,
zda duše voní
a k čemusi v dáli
ve snech plout
Vykreslit stopy,
prstem na papír
a rudým perem
třikrát podtrhnout
Zahájit tichý lov
a na cíl zaměřit,
vystřelit
zasáhnout
a zapomenout
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
Komentáře (0)