Prostince jednou všichni
Ve zdravém těle zdravý duch se bratří spolu,
spojená nádoba ducha s tělem,
prosíme Tebe zůstaň s námi,
teď v tomto čase skvělém !
Všechno teď v jednom květu jediném
zalito v nádheře z výdechu země,
jednou tam všichni spočinem...
bohatí, chudí - prostě všichni...
Cudní a bez hříchu, i hříšní,
prostince jednou: Všichni...
Výčitky dnes, jak žít se jinak dalo?
A nebýt našich požitků,
jak by se nám to vzpomínalo?
Přečteno 449x
Tipy 23
Poslední tipující: Anita Buchtová, Dota Slunská, T-Mac, NikitaNikaT., Holis, Lady L, Markéta Hl., Indigo, Helena Buchtová, Lenni, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)