Na cestě
Anotace: ...................
Na cestě
chodník je křivý
plný prázdných láhví
toulám se
cestou
namol opilý
motýlí křídla mi zpívají
vůní jara
slunce sílu dává
padám do písku
meditace
na břehu moře
pět gramů heroinu
svět se mi zdá krásný
vidím boha
zlo a dobro
dávám svolení
královně
na dně vášně
květ mého tajemství
hoří
jak mé srdce k tobě.
Přečteno 294x
Tipy 21
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, lucajda89, LucQa, Mbonita, mamina, labuť, Jana M., padající do neznáma, Albertinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)