Klenot
Anotace: .................
Jsi můj temný klenot
delikatesa
svůdná kráska
tajemná v zimě
hlas mého moře
chtěl bych spadnout
z letadla
do tvé hry
stát se novou postavou
milence si zahrát
v divadelní hře
tvého příběhu
napsaného v deníku
zatím sem jen skrytou
postavou
v jednom
ze čtyř pokojů
pod maskou
vybereš si mě……..
dnes.
Přečteno 328x
Tipy 31
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., dream in emptiness, Bíša, lucajda89, Severka, carodejka, hanele m., Lenullinka, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)