Rokoko
S růžovým parapletem
rokokovým zámečkem
sem a tam
s foťákem v ruce...
Hejhá, podívej,
blázen jde...
Rozpačité křiviny
francouzského parčíku
ho vůbec
nevyvádějí z míry...
Hejhá,
v rybníce husa
kejhá...
A vpodvečer,
růžové paraple
vznáší se na rybníce...
Posloužilo svému účelu,
přítáhlo rozpačité pohledy
pobavených diváků
a teď...
Hejhá,
husa ho zkouší sníst...
Přečteno 230x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Mbonita, mamina, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)