"Pod sladkým medem trávíš mě jedem"
Anotace: Všem krásné chvíle plné sluníčka - a i kdyby na obloze zataženo, ať stále hřeje u srdíčka ...
Rány, jež působí slova,
víc bolí než bodnutí meče.
Už ani trošku se nehojí,
když se to tak dlouho vleče.
---------------------------------
Bolíš,
jak moc ani nevíš.
Dáváš-
-bolest; odpuštění žádáš.
Zapomínáš,
hrubost svoji nevnímáš?
Odpouštím,
v myšlenkách opouštím.
Nevěřím,
třeba "jen" ústa udeří.
Cítím,
tady nepokvete kvítí.
...
Sladká slova
zas a znova,
tvrdé rány
vzápětí dány,
kvetoucí rudé růže
mění se v krvavé louže ...
...nuže - "Pod sladkým medem
trávíš mě jedem".
Přečteno 251x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, zlomeny srdce, Sleepwalker, Paulín, Andělskými perutěmi chráněna, LucQa, Simísek, Mbonita, floreciente, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)