Divadýlko
Bílá klapka na jevišti
a dírou v střeše vítr sviští,
poklekni kupředu vlevo,
a začni...
Tak poslouchej,
jenom tak,
jak těm bláznům ujel vlak...
Na oponě zlatý nápis,
vltavín, krev, lazuli lapis
kutálí se po z dubu fošně
a hrají...
Tak poslouchej
těch zvláštních tónů rej...
Tak,
jenom tak,
dvoukolák
táhnou s loutkami do dáli...
Tak poslouchej,
jenom tak,
co ti zapsal na moták
barev rej...
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Mario de Janiero, enigman, Nút, Mbonita, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)