Poslední polibek na čelo
Anotace: no comment hoooodně smutný myšlenky nevím proč ...
Andělé asi nejsou
asi padají jako
slzy
z očí
přímo na kolena
asi na ně není
kapesník
poklekl
sepjal ruce
a pomodlil se
naposledy ji políbil
a přísahal že si nechá
všechny její maličký
figurky na hraní
prosil ji o odpuštění
že nechtěl slyšet
když v noci plakala
naposledy ji políbil
a sepjal hlavu do kolen
svůj notopis
života
už neměl ani sílu
proklínat Boha
protože od tý chvíle
pro něj přestal
být
neměl sílu plakat
jen naposledy
políbil
její
maličké
čelo
a pohlédl do nebe
v životě neviděl
aby takhle moc
začalo
pršet
Přečteno 354x
Tipy 23
Poslední tipující: just me, Holis, Stoneman, Lacosta1, vapiti, labuť, carodejka, enigman, Zpátky, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)