Umělá jistota
relativní důvěra
jistota co nechytíš
Je chtěná a vynucená, vzdálená a proto bezpečná...umělá...
Nutně skvělá..prototypně všitá pod kůží..
Padám na zadek před každým z těch keců a balím je do ubrousků z obdivu...
Být hrdá..
Na to, že můžu..můžu se jich dotknout
To ony utkaly pýchu a hledání, roztočily ruletu citů
..pak ve spaní
..odehrává se sekvence snímků
text však patří k jinému filmu
..teď působí..
Komentáře (0)