Nehřeješ
Anotace: taková láska neláska v 21tém století
Nehřeješ a neodpouštíš,
když mě ve tmě hladíš.
Srdce jako kostky ledu.
Příjemně mě chladíš.
Opilí stářím v mladém těle,
Svědomí máme pomačkané
Tvoje ruce na mém krku,
Očekávat, co se stane.
Jako bratr, jako sestra,
v betonové zahradě.
Dotknu se tě bezbolestně,
Ostatní je nasnadě.
Nahý pán, dáma v negližé,
Asi jsme vážně zlobili.
Svět hřeje vždycky o půl druhé.
A my tam zase nebyli.
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)