Panta Rei
Anotace: Písnička na dobrou noc, když jsem konzumoval zase Oregano....
Nikdo není, co byl dřiv
Nikde nemám klid,
staré ohně nehoří
všechno plyne, den, co den
nejistota, nevyřčený sen
a prokouřená záclona...
ze šedi je žluť...
žluť ošklivě šedivá
životy mizí
nikdo se nedívá
všechno plyne, den, co den
nejistota, strach
není cesta, není volba,
není kudy ven...
panta rei...
Peklo jsou ti druzí....
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: nikoolkaaa, Nivanka, Aliklat
Komentáře (2)
Komentujících (2)