NO...aahojik..dekuju za basen co patri me. Usmej se. to víš že tě mám rád :-*
23.04.2009 09:21:00 | Chašmodský
Moře času vše solí propere a o den,týden,měsíc později se tvá bolest zase z mrákot probere...už zítra,možná,že už dnes,vyje na měsíc za Tebe neznámý pes...tak neboj...na hroby je vždycky času dost...počkej na vítr,až přijde čas,tam kam patříš,Tě rozvěje...
22.04.2009 02:14:00 | zvířenka