Co se děje?
Co ve mně děje se, nikomu nepovím
mám v sobě oheň-nezhasnu- uhořím!
Co ve mně dějě se není mi známo,
Thanatos vnutil mi zas další ráno.
Cítím, že tělo mě pálí a brní
cesta má nyní je proklatá trním.
Prosím jen Mors, tak už mě zabij
prosím jen o to oč prosí slabí.
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: Druza, Aliklat, kikis, Chašmodský, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)