O(d)pouštím
Volám tiše tvoje jméno
Jsi jen vzduch
na nebi
co mraky roztrhá
Klesám dolů před tvou branou
Jsi jen kruh
v ohni
krutá rána od Boha
Hledám cestu do tvých snů
Jsi jen bouře
uvnitř
celého světa padlých andělů
Nemůžu jít a nebát se dnů
Jsi jen zážeh
mrtvých
deroucích se zase nahoru
Bojím se, když ráno svítá
Jsi jen samota
rán
uvězněná v síti
V samotě se nedá lítat
Jsi jen temnota
ve stínu
bílých křídel labutí
Opouštím svou naději
Jsi jen prach
v ovzduší
protože v prach usedám
Odpouštím beznaději
Jsi jen strach
můj
protože strachy umírám
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Bíša, mamina, Mbonita, Petbab, labuť, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)