módně přehlídková...
Anotace: to když jsem se nějakým omylem potuloval obchodním domem...
jedna
gotička
černobíle
naostřená
smrtelně vážným talentem
obklopená
viktoriánským stylem
mužskoležérnosti
který se právě zasnoubil
s ženskou něžností...
další
tajemná
uhrančivá provokatérka
v kožešinovém bolerku
z jiskřivého brokátu
ozářená
pikantně smyslným humornem
v temperamentu opravdovosti....
jiná
důvěřivá
nevinná holčička
v nesmrtelném trenčkotu
a pod ním
poletující barevní motýli
s folklórními motivy
v kaskádách volánků
boky omotané
ultramodrou sukní
z řaseného sametu
s krajkovými bordurami...
nebo
emotivní
dráždivá koketa
v průsvitném šifónu
s rostlinným dekorem
ramena potetovaná
filigránskými ornamenty
zpola zahalená
hedvábným mušelínem...
také
zasněná
bohyně severských bájí
s volány romantických výšivek
ozdobená páskem
se zlatou sponou
a na zápěstí
dřevěný náramek
s metalickým povrchem...
secesní vitráže
s antickými vzory
na mém srdci
popraskaly žárem
přeludové preludie...
myšlenky oblečené v realitě....
Přečteno 325x
Tipy 41
Poslední tipující: kikis, NikitaNikaT., Holis, jusTMee, voedor, Triffid Kolbe, jita.1965, Markéta Hl., Churry, Mbonita, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)