...i sochy mají své emoce, zalité do bronzu, vytesané do kamene, nehybné... kdysi je ale prožívaly!
***
jiří senior
23.04.2009 16:58:00 | j.c.
opravdu je tomu tak?
proč ti, co mají vzpomínky na minulé životy, tak si povětšinou pamatují zejména silně emočně podbarvené události?
22.04.2009 13:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba