Anotace: ....úryvek ze zápisků nezúčastněného pozorovatele....
Perfektní báseň, co v sobě má celý svět, a všecky lidi na světě... jen trochu jsem si pozvdychla, že i negace... někdy holt převládá.
29.04.2009 15:06:00 | NikitaNikaT.
Ahoj Indigo. Já to asi nedokážu vysvětlit. To nebyl žádný záměr, prostě to tak přišlo, zřejmě jako kontrast k předchozímu a návrat k pozitivnímu, já nad tím moc nepřemýšlím, píšu spíš intuitivně, živelně.
26.04.2009 12:14:00 | Mario de Janiero
Básen je skutečně barvitá jak život sám.Jen nechápu proč psaní básní je zahrnuto ve sloupci do negací.Má to nějaký význam?
26.04.2009 11:16:00 | Indigo