Cestu zvol
Anotace: jen už nebloudit.
I slunce záblesk na hladině
Co rozjiskří se s časem zhasne
Brává si s sebou všechno krásné
Co vzduch prodýchal lesem líně
Mlha jak sklo nás obepjala
Má lásko, proč to nevidíme?
Pokrytci doby prý že přímé
Píseň, co sobě slova vzala
Odvrátit pohled není snadné
V poledne slunce nezapadne
Ač stokrát bys to vztekle chtěl
Nevztáhneš ruku na podběl
Ani když svět se chladně mračí
Tak. Po louce, či po bodláčí?
Přečteno 506x
Tipy 6
Poslední tipující: Denael, kikis, enigman, Churry
Komentáře (0)