Kdo jsem?
Anotace: O ZSV jsme měli napsat, kdo jsme. A já to vzala ve verších...
Člověk a dívenka
Povídavost
Kolem slupka netenká
Mládí radost
Uzlíček nadějí
Plechovka citů
Paprsky, co svádějí
Plna slunečního svitu
Optimista, blázen
Klavírista
A zjistíš to rázem
Jen nejistá
Sestra, dcera
A pak ještě spousta věcí
Básnířka pera
Však to poznáš přeci
Přečteno 329x
Tipy 21
Poslední tipující: Gabrielle, Zpátky, Holis, Aurora., kikis, Allainila, Kapka, WAYWARD, Bíša, enigman, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)