Proč odcházíš Anděli?
Anotace: .......... ;) ............
Proč odcházíš Anděli?
Zůstan ještě chvíli.
Moji drazí zemřelí,
z nebe na nás kvílí.
Proč odcházíš Anděli?
Svůj spěch zanech v nebi
Svůj strach zavři v místnosti,
kam jen svatí smějí.
Proč odcházíš Anděli?
Tvé slovo chybět bude mi
Tvůj dotek hladící a pohled klidný
Tvůj pláč je dnes tak srdceryvný.
Proč odcházíš Anděli?
Tvá křídla úkrytem mi byla,
abych své vlastní tělo sama nezabila.
Proč odcházíš Anděli?
Smíchem život mi provázíš
a ted jen tak lehce odcházíš?
Nedělej to Anděli!
Nedocházej daleko!
Nedělej to Anděli!
Vždyt jsi jen tak nalehko!
Vždyt v ruce máš jen květinu
Na sobě hábit z peří
Nedělej to Anděli,
nikdo ti totiž neuvěří.
Přečteno 459x
Tipy 26
Poslední tipující: Tomáš Přidal, carodejka, lexus, Holis, snupicek, veronicie, Thesssinka, enigman, jedam, Radek.oslov.Šafárik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)