Mokrej popelník
Hranice dospělosti
a bezprostřednost mládí
nad očekávání
tak málo se toho změnilo
Jsi má jedinná
spontánní věc
Ze svých vlasů
cítím mokré popelníky
zbytečně utrápených večerů
Všechno kolem
se mi promítá
jako film
mě se netýkající
Ty šeptáš,
že to nic není
Chtěla bych zase být
tou naivní holčičkou
s beruškami ve vlasech
a
né s pocity
viny, že všechno
nemůžu ovládat
Všichni mě konejší
a hodní jsou,
že si to ani nezasloužím
za sirky v trávě
Vzpomínám na ohmatané dny
které nikdo
nevyfotografoval
a přece nejdou
zapomenout
Střípky zápisků
a smytého make-upu
To všechno dělám
pro Tebe
zničená vlastními sliby
ale
už sem to pochopila
já TAM nepatřím!
Přečteno 333x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, susana načeva, 4LJFilip, ziriant, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, její alter ego, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)