Iluze
Anotace: Opuštěn a sám v koutě sedím...
Iluze spokojenosti
Přetvářka radosti
Je všude kolem nás
Každý denní čas
Se smutkem se na to díváš
Výbuchy vzteku míváš
Žiješ dál s úsměvem na tváři
Zůstane ti to až do stáří
Vím, že pravdu máš
Že to všechno znáš
A v jakémkoliv stavu
Myšlenky neopustí tvoji hlavu
A nikdo se nedozví
Jaké máš starosti
Pravdu a svoji zlobu
Vezmeš si do hrobu
Komentáře (3)
Komentujících (2)