Říše
Jak mládě hovnivála
do kopců s trochou trusu
se taky valím
má stará vaří z mála
já z vajglů u dep trolejbusů
si do foroty balím
...silnej tabák.
Kabát mám děravej
a z bot mi lezou palce
chvíli mi vyprávěj
zas o tý druhý válce
Jak vás ošatili
a najíst dali
jak bubny nocí zněly
..jak jste se měli
Jak nebe nad Berlínem
vonělo disciplínou
a hrdost mezi blínem
a vůle rašelinou
a dupot těžkých bot
v pochodech Wagnera
bodáky trčí z not
a sliny Hitlera
mění se v lávu
dopadaj z tribun
...k davu
Chvíly mi vyprávěj
než usnu únavou
s bombrem pod hlavou....
Přečteno 290x
Tipy 14
Poslední tipující: raďo, NikitaNikaT., Kapka, Zasr. romantik, mamina, enigman, jedam, labuť, Mbonita, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)