Naděje
Anotace: Skvělé přítelkyni Káče. Kéž si uchováš svou naději, protože dokud máme naději, máme šanci zvítězit, naděje se ztrácí až s poslední kapkou víry.Nevzdávej svůj boj !
Pobledlé luny matný třpyt,
v očích máš rozlité hoře,
život má někdy ostrý břit
a bolest je jako moře.
Každičké moře má ale i břehy,
Tvými jsou naše dlaně
z přístavů přátelství, lásky a něhy
naději vkládáme na ně...
Nemoc má roucho beránčí,
před sluncem vždycky se skrývá,
na vlky v nitru Tvém nestačí,
když naděje z očí se dívá.
Naděje bezedná studna srdce,
z ní vody nabírej sobě,
beznaděj utop jak kamení v řece,
Tvůj život náleží Tobě.
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Ariella13, Bíša, LucQa, excited, Sleepwalker
Komentáře (2)
Komentujících (2)