mám ....
mám křídla pro svůj let
kdekdo muže závidět
já ale závidím všem ptákům
modrým oblakům
jen kouř z cigarety
popel co padá na zem
jen díl nevinný
je odměněn
tisíce kroků
nadherných roků
snu co vysvobodí ze zakletí
snu co z tebe pramění
mám křídla....
Přečteno 267x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Indigo, Lota, Íá, NikitaNikaT., Kars, Kapka, micátko, lucajda89, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)