Anotace: občas ma moje "rozumnejšie ja" prekričí
:) ta je moc pěkná; no to jsme jistě také (skoro) každá zažily, jak jsme byly ZA TU SPOLEHLIVOU HMMMM NO JEN KAMARÁDKU....:) a rozšířila bych to, :) coby českejm...coby básníkům....:) básník je jen chlap, co lže trochu obratnějšími slovy :)
03.02.2010 11:27:00 | pamp_elka
Jó mužský jak jim jde o , tak dokáží básnit, ten můj taky, ale jiné a jak krásně.
Nejhorší na světě je lež.
Jak dokáže vše zničit a srdce rozdrásat, jak mysl ničit a duši týrat.
Pravda je světlem.
26.04.2009 21:54:00 | Lady L
Pevně věřím a doufám, že na Liter nezanevřeš... láska bolí a lež je všade...
25.04.2009 14:39:00 | NikitaNikaT.
to Tvoje -JA- zručne ovláda slová, odkazujem mu, že len tak ďalej...
Úprimná, tým viac prima
25.04.2009 01:31:00 | Juraj Hrom
jinak řečeno: taky o tobě můžu psát voloviny, to by se lidi nasmáli, jaká seš a co děláš, akorát že já nejsem takovej exhibicionista a psychouš jako někdo, zdar.
a bohužel jsem ty vzkazy všechny smazal, fakt by to mohlo někoho pobavit :(
24.04.2009 19:42:00 | blue