Děti a máma
Anotace: Každá maminka, která má děti téhle básničce určitě bude rozumět, ale i když někdy těch svých zlatíček máme dost, nedaly by jsme je za nic na světě :)
Dokud mám rodinu,
vím určitě že nejsem sama
a největší dar je mi odměnou,
že děti říkají mi máma.
Někdy nevím,kde mi hlava stojí
a dětí je plný dům,
mami on mě zlobí,
křičí, ječí, prásk a bum.
Jsou to děti uličníci,
ale moje zlatíčka,
někdy čerti pekelníci,
co zmazají si trička.
Přečteno 654x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Kapka, Květka Š., Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)