Ironie osudu
Anotace: který neexistuje..
jako uplakané dítě
či kopretina, která Vám do očí lže a říká "nemá Tě rád"
jako zapletené sítě
či přítel co kudlu bodne Vám do zad,
jako neuznaní lháři
či nesmyslné poznámky v kalendáři
plný metafor, a křivek osobnosti
vrabec na střeše a holub v hrsti
už se džbánem nechodí se pro vodu
už není nikdo vznešeného rodu
růže víc než sedmikráska
větev pod nohou zloděje nepraská
osud, na náhodě je postaven
a život náhody je tím zastaven...
//kde se poděla radost z maličkostí?//
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)