Nevyřčená láska
Anotace: Přepracovaná verze...děkuji Mgr. Petru Čápovi:-)
Neustále na tebe myslím,
nemohu se zbavit zvláštního pocitu
a mám všeho plnou hlavu
Nevím, zda tě ta slova potěší,
nemusíš děkovat, nic neříkej,
mám tě rád jako je těžké nedýchat
Vím, že mě vnímáš,
měl bych ti teď vše říct sám
JEN SE MI NESMĚJ
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Lenni, WAYWARD
Komentáře (0)